Förrätt
Crêpes à la prins Bertil (räkstuvning)
Liten mysig tårta med rökt nötrulle och pepparrot.
Krämig "het" skaldjurssoppa. Serveras med vitlöksbröd.
*
Varmrätt
Grillad marinerad helstekt fläskfilé på en bädd av wokade grönsaker. Serveras med pepparsås samt potatisgratäng.
315:-
Nattbakat högrev med rostade rotfrukter, varma grönsaker och rödvinsås. Serveras med pepparrot och vinbärsgelé.
375:-
Gratinerade rödtungafiléer med vitvinssås på bädd av wokade grönsaker som toppas med handskalade räkor. Serveras med en potatis och smördegskaka.
390:-
Ört -och vitlöksmarinerad lammytterfilé. Serveras med rödvinssås, potatisgratäng och wokade grönsaker.
415:-
*
Sugen på efterrätt?
99:- /styck
*
OBS! Alla beställningar av nyårssupén hämtas på Varberg Catering, Honungsgatan 17 (på baksidan), mellan kl. 11-13, 31/12.
Ring +46706800748 för beställning.
Allergier? Säg till i samband med beställning.
Alla priser är inklusive moms.