Förrätt

Crêpes à la prins Bertil (räkstuvning)

Liten mysig tårta med rökt nötrulle och pepparrot.

Krämig "het" skaldjurssoppa. Serveras med vitlöksbröd.

*

Varmrätt

Grillad marinerad helstekt fläskfilé på en bädd av wokade grönsaker. Serveras med pepparsås samt potatisgratäng.

315:-

Nattbakat högrev med rostade rotfrukter, varma grönsaker och rödvinsås. Serveras med pepparrot och vinbärsgelé. 

375:-

Gratinerade rödtungafiléer med vitvinssås på bädd av wokade grönsaker som toppas med handskalade räkor. Serveras med en potatis och smördegskaka. 

390:-

Ört -och vitlöksmarinerad lammytterfilé. Serveras med rödvinssås, potatisgratäng och wokade grönsaker.

415:-

*

Sugen på efterrätt?

Vaniljpannacotta men hallon och champagnegelé

99:- /styck

*

OBS! Alla beställningar av nyårssupén hämtas på Varberg Catering, Honungsgatan 17 (på baksidan), mellan kl. 11-13, 31/12.
Ring +46706800748 för beställning.

Allergier? Säg till i samband med beställning.
Alla priser är inklusive moms.

Instruktioner